Villkor och föreskrifter

Köpevillkor

Betalningsalternativ är förskottsbetalning

  • Bankgironummer 624-6522
  • Swish 123 626 78 19

Priser är inklusive 25% moms

Det mobilnummer du anger i kassan kommer att användas som SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation av din order.

Frakt

Fraktkostnad för en beställning är 63 kronor (vid fler flaskor 95 kr)

Har du beställt och ej hämtat ut din försändelse innan den går i retur, då faktureras du 350 kronor som grundar sig i arbete och hantering kring din order.

En godkänd beställning är bindande

Leveranstid 2-10 dagar

Paket skickas som postpaket

Jag tar inte ekonomiskt ansvar för postens eventuella förseningar.

Reklamation och returrätt

Kunden stå för returfrakten vid retur.

Upptäcker du skador på ditt paket ska du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut skadad ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den grad att den kan hänföras till posten eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas tar du kontakt med mig. Reklamation ska göras omågende, senast 5 dagar efter mottagnadet.

Ångerrätt

14 dagar ångerrätt enligt LODA, Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokalen. Ångerfristen börjar löpa från den dagen du mottagit din vara. Viktigt att varan returneras i oförändrat skick för att Ni som kund ska få en fullständig kreditering. Ångerrätten gäller inte om den totala summan på beställningen är under 400 kronor.

Har du frågor och eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig! Telefon 0520-720 87 eller mobil 0723 52 42 42